CarmenCoaching

loopbaan & talent ontwikkeling hoger opgeleiden | outplacement | solliciteren | relaties | scheiding | verbeteren communicatie | TMA-methode | licenced NLP coach

tel: +31 6 11 838478 info@carmencoaching.com

CarriereperspectiefIk had twijfels over mijn carriere perspectief en kwam via mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering Movir (onderdeel Elestia) uit bij Carmen.

Daar stelden wij samen wat mijn voornaamste doel was, te weten het in kaart brengen wat mijn vaardigheden en kwaliteiten zijn en in welke omgeving deze het beste tot hun recht komen.

De kracht van Carmen is dat zij, zonder te oordelen over mijn keuzes of afwegingen, heel goed luistert naar wat mij beweegt.

Zij stelt mij in staat om een andere kijk op mijn functioneren, mijn kwaliteiten en mijn valkuilen te krijgen, en heeft mij een duw in de juiste denkrichting gegeven.

Zelf zou mij dat door mijn gehaaste bestaan en tijdrovende baan, waarschijnlijk niet zijn gelukt. Ik was dus erg blij dat ik tijd in mijn agenda hiervoor reserveerde.

Anoniem, chirurg

Omgaan met onzekerhedenCarmen, is een rustige spontane en zeer deskundige coach. Ik liep over door zowel drukte en stress op privé en zakelijk vlak, Carmen had al zeer snel te pakken waar mijn grootste problemen lagen en haar aanpak sprak mij zeer aan.

Ze zorgt ervoor dat je zelf de oplossing gaat inzien en het is meteen toepasbaar, na de eerste sessie was er al meteen resultaat en na de tweede voelde ik me op alle vlakken een stuk beter en had ik weer structuur waardoor ik de werkzaamheden kon oppakken.

Carmens grote kracht is dat ze je handvatten aanreikt die je meteen kan toepassen en dat geeft mij heel veel rust en dat had ik precies nodig. Tijdens een coaching traject is de klik met de coach heel belangrijk die was er tussen mij en Carmen meteen.

Anoniem, ICT-er

Verder na je echtscheidingNa een woelige periode van echtscheiding en draaiende houden van succesvolle tandartspraktijk waarbij assistente tijdelijk afwezig was door ziekte wilde ik: meer zelfinzicht verkrijgen en filteren wat echt belangrijk is. Hoe ik in mijn job sta (positieve grondhouding) werkt door in mijn werk/leven en relaties met personeel.

Resultaat: In coaching dichter bij mezelf gekomen, mijn eigen waarden leren kennen, relaties in perspectief kunnen plaatsen, communicatiepatronen leren herkennen en daar effectief op kunnen reageren. Hoe ik daadwerkelijk minder streng kan zijn voor mezelf. Systeemopstelling was eye opener en nadien een rustiger/ontspannen gevoel. Hartelijk dank voor je inspirerende persoonlijkheid, Carmen!

Stefanie van Dessel, tandarts

Grenzen stellen

Dank je wel Carmen voor je fijne begeleiding. Ik wilde me in staat stellen om mijn eigen grenzen aan te geven en voor mezelf op te komen. Het traject heeft me heel veel gebracht: ik heb geleerd irritaties te voelen opkomen en vroegtijdig om te buigen in acties door er op neutrale toon iets van te zeggen. Hierdoor is mijn communicatie naar mijn partner en vrienden verbetert. Ik heb een einde gemaakt aan een verstikkende vriendschap, waardoor ik nu open sta voor nieuwe vriendschappen. Ik ben blijer en positiever in mijn gedachten en kan er van genieten om echt tijd voor mezelf te nemen.

Anoniem, huisvrouw


Disbalans


Ik ben via Movir bij Carmen terecht gekomen, omdat ik in toenemende mate stress had van mijn werk en er voor mijn gevoel een disbalans was tussen werk en privé. Tijdens de gesprekken met Carmen heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik ben meer in balans zowel thuis als op het werk. De casus die mij stress bezorgde, heeft door Carmen met behulp van NLP een plekje gekregen waardoor het mij geen stress meer geeft.

Carmen weet een prettige en veilige sfeer te creëeren. Haar technieken zijn pragmatisch en oplossing gericht. Je kan er meteen mee aan de slag en veranderingen zijn snel merkbaar.


huisarts, vrouw