CarmenCoaching

loopbaan & talent ontwikkeling hoger opgeleiden | outplacement | solliciteren | relaties | scheiding | verbeteren communicatie | TMA-methode | licenced NLP coach

tel: +31 6 11 838478 info@carmencoaching.com

Inschrijven voor NL leert door subsidie/STAP Ontwikkeladvies

Vanaf 1 april 2022 a.s. komt zeer waarschijnlijk de subsidie "NL leer door" weer beschikbaar. Je kunt je nu al bij mij aanmelden. Dan zal ik - zodra er meer over deze regeling bekend word - subsidie aanvragen. Wees er snel bij!

Let op: Het STAP ontwikkeladvies zal gericht worden op groepen mensen die weinig bijscholen, weinig scholingsmogelijkheden hebben of het meeste baat hebben bij scholing en kent als specifieke doelgroep praktische geschoolden met een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2.

Via de NL leert door subsidie kan iedere werkende of werkzoekende gratis een coachingtraject t.w.v. €700 volgen bij een loopbaancoach. De subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. Ook kan de coach je helpen bij het vinden van de juiste opleiding of het zoeken en solliciteren naar werk.

Hoe aanmelden?

Wil je gebruik maken van een gratis coachingtraject via de NL leert door stuur me een e-mail: info@carmencoaching.com en vermeld daarin in ieder geval:

voornaam

achternaam

geboortedatum

postcode

kopie van eerste twee pagina´s van legitimatiebewijs (waarop je BSN-nr staat)

Ik regel verder de administratieve handelingen, zodat jij je kan richten op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Bij aanmelding ontvang je van mij een intakeformulier en een 'Toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens deelnemer'.

Begin december ontvang je een link voor arbeidsmarktscan via https://www.jobport.nl/nl-leert-door/

4 uur begeleiding (2 gesprekken van 2 uur)

persoonlijk loopbaanprofiel: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

loopbaan stappenplan: welke vervolgstappen kun je nemen?

Het NL leert door traject is een kort traject. Wil je verder de diepte in dan kun je het traject uitbreiden door een budget van je je werkgever of op eigen kosten. Veel werkgevers vergoeden loopbaancoaching en als je het zelf betaalt is loopbaancoaching boven een bepaalde drempel aftrekbaar voor de belasting.

Doel NL leert door

Het doel van het NL leert door subsidietraject is om je een ontwikkeladvies te geven om je positie op de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken en om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Je hebt bijvoorbeeld een tijd in een bepaalde branche gewerkt, maar overweegt een switch. Wat zijn dan je alternatieven, welke opleidingen kan je gaan volgen, hoe vind je werk in die andere branche en past het bij je? Of je overweegt het ondernemerschap, wat zijn daarin je kansen en sluit dat aan bij je wensen?

Het NL leert door traject start met een intake en een arbeidsmarktscan: waar sta je nu? Vervolgens ga je middels 4 uur begeleiding met de loopbaanadviseur aan de slag om inzichtelijk te krijgen welke vervolgstappen je kunt nemen, welke functies bij je passen en eventueel welke opleidingen je daarvoor moet volgen. Als je op zoek gaat naar een baan in loondienst kun je een start maken met werken aan je CV. Als je ondernemerschap overweegt kun je samen met de loopbaanadviseur een aanzet maken voor een bedrijfsplan.